Gebruik mijn huidige locatie

NATIONALE STERRENKIJKDAGEN IN HERENTALS

Ook dit jaar zijn de Amateur Sterrenkundigen van Herentals, A.S.H.-Polaris, weer paraat met de Nationale Sterrenkijkdagen. Deze gaan door op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart, telkens vanaf 19 uur. Dit jaar kan u ons vinden in het vernieuwde Stadpark (tussen Belgiƫlaan en de Nieuwstraat) . Bij helder weer staan de telescopen in het park klaar om je kennis te laten maken met de sterrenhemel. ...

Waar
Koetshuis Stadspark
Nieuwstraat z/n, 2200 Herentals 51.1788431 - 4.8318743
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Contact
ashpolaris@hotmail.com
Telefoonnummer: 0471 078 504
Ook dit jaar zijn de Amateur Sterrenkundigen van Herentals, A.S.H.-Polaris, weer paraat met de Nationale Sterrenkijkdagen. Deze gaan door op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart, telkens vanaf 19 uur. Dit jaar kan u ons vinden in het vernieuwde Stadpark (tussen Belgiƫlaan en de Nieuwstraat) .

Bij helder weer staan de telescopen in het park klaar om je kennis te laten maken met de sterrenhemel. Mooie nevels, schitterende sterrenhopen en verre melkwegstelsels passeren door het beeld. En je leert de belangrijkste sterrenbeelden terug te vinden. In het koetshuis is een doorlopende voordracht over de sterrenbeelden. Deze voordracht gaat ook door bij bewolkt weer.

Bron: UiTinVlaanderen.be