Gebruik mijn huidige locatie

Nacht, moeder.

Door Paljas producties met Marleen Merckx en Leen Dendievel organisatie: Komdisaf Het zal je maar gebeuren: je dochter loopt de woonkamer in en vertelt je dat ze niet meer wil verder leven. Hoe zou je reageren? Een moeder zal er alles aan moeten doen om haar dochter ervan te overtuigen zichzelf niet van het leven te beroven. Het wordt een aangrijpende confrontatie waarin onuitgesproken ...

Waar
Ontmoetingscentrum De Vrede
Lichtaartseweg 131, 2250 Olen -
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 13,0
Reservaties
koen.laenen@skynet.be
www.olen1.be/
Telefoonnummer: 0475 / 43 57 64
Links
Door Paljas producties
met Marleen Merckx en Leen Dendievel
organisatie: Komdisaf
Het zal je maar gebeuren: je dochter loopt de woonkamer in en vertelt je dat ze niet meer wil verder leven. Hoe zou je reageren? Een moeder zal er alles aan moeten doen om haar dochter ervan te overtuigen zichzelf niet van het leven te beroven.
Het wordt een aangrijpende confrontatie waarin onuitgesproken gevoelens en herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden, de toekomst lijken te hebben bepaald.
De manier waarop de Amerikaanse schrijfster Marsha Norman het onderwerp ‘zelfmoord’ behandelt, wekt bewondering en respect: van humor tot spanning en drama, het is een indrukwekkend toneelstuk dat al meer dan 30 jaar wereldwijd met succes gespeeld wordt. Niet voor niets kreeg Marsha Norman er een groot aantal prijzen voor, waaronder de prestigieuze Pulitzer Price.

Bron: UiTinVlaanderen.be