Gebruik mijn huidige locatie

muziekdOolen - muzikale wandeling

Schrijf je in voor MuziekdOolen, een muzikale wandeling door Olen Hou je van de buitenlucht en kan je bovendien genieten van een vleugje muziek? Goed nieuws: er zijn nog enkele plaatsjes vrij voor de muziekwandeling van zaterdag 15 september. Je volgt een gegidste wandeling door Olen en stopt op vijf verschillende locaties waar bekende Olense muziekgroepjes je trakteren op een optreden. Staan ...

Waar
Boekelhuis
Boekel 7, 2250 Olen 51.1673164 - 4.9007637
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
€ 10,0
Reservaties
Telefoonnummer: ticket gang
Schrijf je in voor MuziekdOolen, een muzikale wandeling door Olen

Hou je van de buitenlucht en kan je bovendien genieten van een vleugje muziek? Goed nieuws: er zijn nog enkele plaatsjes vrij voor de muziekwandeling van zaterdag 15 september. Je volgt een gegidste wandeling door Olen en stopt op vijf verschillende locaties waar bekende Olense muziekgroepjes je trakteren op een optreden. Staan op het programma: Vic & friends, Jos De Busser, The Wade, Wim and his guitar en The Rumblades.
Voor iedere deelnemer is tevens een hap voorzien.

• Zaterdag 15 september, vertrek om 16.00 of 17.00 uur aan boekelhuis, Boekel 7
• Deelnameprijs bedraagt tien euro
• Inschrijven kan via www.ticketgang.eu (zoek op organisator ‘gemeente Olen’)

Fik and Friends. Zij zullen trachten om de typische sfeer van het kermisbal uit de jaren 60-70 terug te brengen. Vrolijke meezingers zowel Engels als Nederlandstalig. Ideaal om de wandeling al dansend voort te zetten.
Jos De Busser zal jullie vergasten op het levenslied. Prachtig orgelspel en zang die mensen aanzet om te gaan dansen en uit volle borst mee te zingen.
Wim Wouters zal het iets steviger werk laten horen. Wim is een geboren entertainer en weet als geen ander de kunst om mensen te motiveren en te laten swingen. Niemand zal hier blijven stilzitten op muziek uit jaren 70 en 80 .. tot heden.
Mogelijk zit een zelfs een dansdemonstratie in.
Wade Loper is afkomstig uit de staat Mississippi in de Verenigde Staten. Hij woont al acht jaar in OLV Olen. Wade brengt de typische Blues-Country muziek uit de zuidelijke regio van de USA.
Aangekomen op het eindpunt is er voor iedereen een lekkere hap voorzien, waarna het klapstuk van de wandeling volgt. Het optreden van The Rumblades die voor jullie een perfecte Bal Populaire zullen brengen. Deze band speelt het betere coverwerk en zal deze wandeling afsluiten net zo lang dat jullie willen blijven genieten.

Bron: UiTinVlaanderen.be