Gebruik mijn huidige locatie

Moderne etiquette is hip, Kevin Strubbe

Markant Grobbendonk Bouwel plooit zich op 15 januari naar de regels van moderne etiquette en ervaart hoe wellevendheid weer helemaal hip is. Welk bestek moet je gebruiken als je aan een formeel banket zit? Hoe diep moet je buigen voor de koning? Clichés als deze geven etiquette vaak de stempel mee van elitair en oubollig. Maar etiquette is veel meer dan hoofsheid of goede tafelmanieren. ...

Waar
Bouwelhoeve
Stationslei , 2288 Bouwel (Grobbendonk) 51.16886 - 4.74514
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Trefwoorden
Prijs
€ 15,0
Markant Grobbendonk Bouwel plooit zich op 15 januari naar de regels van moderne etiquette en ervaart hoe wellevendheid weer helemaal hip is.
Welk bestek moet je gebruiken als je aan een formeel banket zit? Hoe diep moet je buigen voor de koning? Clichés als deze geven etiquette vaak de stempel mee van elitair en oubollig. Maar etiquette is veel meer dan hoofsheid of goede tafelmanieren. Specialist ter zake, Kevin Strubbe, licht toe welke regels in onze mondiale en digitale samenleving de juiste omgangsvormen bepalen.
Kevin Strubbe werkte een tijdje als butler voor toenmalig kroonprins Filip, onze huidige vorst. Hij was te gast in verschillende televisie- en radioprogramma’s, en schreef tevens drie boeken rond dit onderwerp.
Tijdens de lezing serveert hij volgende onderwerpen en betrekt alle Markante dames met vragen hierbij:
- Het ontstaan en het nut van etiquette
- De verschillende momenten in ons leven waar etiquette ons kan verder helpen
- Klassieke etiquette (wie loopt waar, bestekregeltjes, ...)
- Moderne etiquette (GSM, internet, bedrijfsleven, ...)
- Onze etiquette en omgangsvormen vergeleken met het buitenland
- De meerwaarde van etiquette in het zakenleven
Alle Markant dames zijn van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar dit hedendaags onderwerp en te ontdekken hoe zij op een elegante en wellevende manier de wereld van vandaag mee vorm kunnen geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be