Gebruik mijn huidige locatie

"Met mij is niks mis" - online lezing

Dementie, waaraan denk je dan? ja... juist! Wil je graag meer weten over dementie? Wil jij weten welke kijk er bestaat op dementie? Of hoe onze samenleving dit ziet? Wil je de uitdaging aangaan om eens verschillende hoeden op te zetten om naar dementie te kijken: de hoed van de wetenschapper, de hoed die zorg aanpast aan wat mensen met dementie echt nodig hebben, ...? Met deze voordracht 'Met ...

Waar
Openbare bibliotheek Herentals
Gildelaan 13, 2200 Herentals 51.174385 - 4.8336229
Wanneer
09/03 om 19:00
Prijs
gratis
Contact
bibliotheek@herentals.be
Telefoonnummer: 014 85 97 50
Dementie, waaraan denk je dan? ja... juist!
Wil je graag meer weten over dementie? Wil jij weten welke kijk er bestaat op dementie? Of hoe onze samenleving dit ziet? Wil je de uitdaging aangaan om eens verschillende hoeden op te zetten om naar dementie te kijken: de hoed van de wetenschapper, de hoed die zorg aanpast aan wat mensen met dementie echt nodig hebben, ...?
Met deze voordracht 'Met mij is niks mis' willen we graag aan de hand van enkele kleurrijke hoeden vanuit verschillende dimensies, samen kijken hoe dementie beleefd wordt.
Door Liesbeth Van Eynde is coördinator en dementie-expert bij het regionale expertisecentrum Dementie Tandem.

Er is nadien gelegenheid tot vragen stellen.

Na inschrijving - VERPLICHT - (via website of aan de balie van de Bib Herentals) ontvang je een link waarmee je kan inloggen.

Deze lezing is een samenwerking met Familiegroep (jong)Dementie regio Herentals van (Alzheimer Liga Vlaanderen), De Bib en de partners van de Werkgroep Dementievriendelijk Herentals.

Bron: UiTinVlaanderen.be