Gebruik mijn huidige locatie

MARKANT GROBBENDONK BOUWEL viert 45 jaar bestaan en sluit zinderend jaar

MARKANT Grobbendonk Bouwel viert haar 45 jaar bestaan en sluit zinderend jaar af met een feestelijk diner. In 1973 namen enkele enthousiaste Grobbendonkse en Bouwelse dames het initiatief om in Grobbendonk CMBV op te richten. 45 jaar genieten en samenzijn in een vriendschappelijke sfeer kan alleen dankzij het doorzettingsvermogen van vele vrouwen om en rond Grobbendonk en Bouwel. Markant ...

Waar
Hotel De Zalm
Grote Markt 21, 2200 Herentals 51.176846 - 4.836364
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 50,0
MARKANT Grobbendonk Bouwel viert haar 45 jaar bestaan en sluit zinderend jaar af met een feestelijk diner. In 1973 namen enkele enthousiaste Grobbendonkse en Bouwelse dames het initiatief om in Grobbendonk CMBV op te richten. 45 jaar genieten en samenzijn in een vriendschappelijke sfeer kan alleen dankzij het doorzettingsvermogen van vele vrouwen om en rond Grobbendonk en Bouwel.
Markant Grobbendonk Bouwel doet een oproep naar alle oud-leden om het 45 jaar bestaan te vieren en nodigt al haar leden en oud-leden uit voor dit diner.
De zomer staat voor de deur en vergroot de kans op terrasjesweer. Het ideale moment voor een gezellige avond onder vriendinnen. MARKANT Grobbendonk Bouwel viert deze gelegenheid in het thema GROEN.
Inschrijven: raadpleeg website Markant.

Bron: UiTinVlaanderen.be