Gebruik mijn huidige locatie

Lezing: "Hoe slim is de artificiële intelligentie van de toekomst?"

Doen robots straks al het werk voor ons? Stijn Derammelaere, professor mechatronica aan de Universiteit Antwerpen, ontdoet artificiële intelligentie (AI) van haar mythische status en geeft antwoord op pertinente vragen. Stijn werkt dagelijks met de nieuwste innovaties en is goed geplaatst om de nieuwsberichten over AI in het juiste perspectief te plaatsen. Hij brengt in de bib een verhaal met ...

Waar
Openbare bibliotheek Herentals
Gildelaan 13, 2200 Herentals 51.174385 - 4.8336229
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 5,0
Reservaties
Contact
bibliotheek@herentals.be
Telefoonnummer: 014 - 85 97 50
Doen robots straks al het werk voor ons? Stijn Derammelaere, professor mechatronica aan de Universiteit Antwerpen, ontdoet artificiële intelligentie (AI) van haar mythische status en geeft antwoord op pertinente vragen.
Stijn werkt dagelijks met de nieuwste innovaties en is goed geplaatst om de nieuwsberichten over AI in het juiste perspectief te plaatsen.
Hij brengt in de bib een verhaal met een spitstechnologisch kantje, maar heeft het ook over de sociale, economische en maatschappelijke impact van artificiële intelligentie.
Deze lezing is deel van een reeks rond 'Vijf inzichten voor het nieuwe decennium', georganiseerd door Bibliotheek Neteland. Meer info en reserveren: www.nete.land/lezingen of aan de balie van de bib.

Bron: UiTinVlaanderen.be