Gebruik mijn huidige locatie

Lekkers met streken

Op zaterdag 14 oktober staat het Lekkers met Streken-terras op de Grote Markt. Twaalf lokale producenten van hoeve- en streekproducten zetten er hun producten in de kijker. Wandel rustig langs de kraampjes om kennis te maken met de producten, en zet u daarna op het gezellige terras om er uitgebreid van te genieten. Het Lekkers met Streken-terras is een organisatie van het stadsbestuur, de ...

Waar
Stadscentrum Herentals
Grote Markt en omgeving 1, 2200 Herentals 51.177907 - 4.835830
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Op zaterdag 14 oktober staat het Lekkers met Streken-terras op de Grote Markt. Twaalf lokale producenten van hoeve- en streekproducten zetten er hun producten in de kijker. Wandel rustig langs de kraampjes om kennis te maken met de producten, en zet u daarna op het gezellige terras om er uitgebreid van te genieten. Het Lekkers met Streken-terras is een organisatie van het stadsbestuur, de provincie Antwerpen en de middenstandsvereniging.

De deelnemers

Appelen Roes – appelen, peren, sappen
Bakkerij Mens – Herentalse Boompjes
Belgische Saffraan – saffraanproducten
Brouwerij Leysen – bier
Chocolatier Lornoy – chocolade en patisserie
De Kijfelaar – biologische groenten, aardappelen en vlees
Den Berk Délice – tomaten
Het ijskoetje – ijs
Hobbybrouwers Hopscheppers vzw – bier
Roothooft – schuimwijn
Vibe Distillers – gin
Wijndomein Het eiken vat – witte en rode wijn

Op 14 en 15 oktober vindt bovendien de herfsteditie plaats van Shop in Thals. De winkeliers in het stadscentrum verwelkomen u met open armen en zorgen voor animatie in de winkelstraten. Op zondag zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur. U kunt die namiddag ook de wagens van de Herentalse Oldtimersrit bewonderen. Zij komen tussen 14 en 17 uur aan op de Grote Markt.

Bron: UiTinVlaanderen.be