Gebruik mijn huidige locatie

Krokusvakantie - Initiatie trampoline - carnavalsmaskers knutselen en film (activiteiten voor 4 tot 6-jarigen, geboortejaar 2013, 2014, 2015)

Hou jij ook zo van op de trampoline springen? Dan heb je geluk! Onder professionele begeleiding leer je de belangrijkste technieken van het trampoline springen. In de namiddag staat een leuke film op het programma: de nieuwe film van Bob de bouwer 'Mega Machines'. Scoop, Muck en Liftie zijn helemaal klaar om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een ...

Waar
Sporthal Olen
P. Verhaertstraat 7, 2250 Olen 51.1679482 - 4.9035931
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
€ 15,0
Contact
vrije.tijd@olen.be
Telefoonnummer: 014 27 94 22
Hou jij ook zo van op de trampoline springen? Dan heb je geluk! Onder professionele begeleiding leer je de belangrijkste technieken van het trampoline springen. In de namiddag staat een leuke film op het programma: de nieuwe film van Bob de bouwer 'Mega Machines'. Scoop, Muck en Liftie zijn helemaal klaar om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Daarna ga je aan de slag om een leuk en grappig carnavalsmasker te maken. Het masker kan je mee naar huis nemen om carnaval te vieren.

Meebrengen: lunchpakket en speelkledij

Inschrijven kan online via http://olen.ticketgang.eu vanaf zaterdag 9 februari 9.00 uur. Aan het loket van Vrije Tijd kan je inschrijven vanaf maandag 11 februari 9.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be