Gebruik mijn huidige locatie

Kinderyoga tijdens het nieuwe schooljaar

Komend schooljaar organiseren we vier nieuwe reeksen kinderyoga, telkens in twee leeftijdsgroepen. Verhaal, zang, beweging en zelfs tekenen... onder leiding van de enthousiaste juf Karen. Kinderyoga helpt kinderen te groeien, zich goed te voelen in hun vel en bewust te bewegen. Een leuke aanrader! De eerste reeks start op 11 september. De inschrijvingen zijn reeds geopend! We starten met een ...

Waar
Vossenberg kleine zaal
Vossenberg , 2200 Herentals -
Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 14:00 tot 16:00
Organisatie
Gezinsbond Herentals
Trefwoorden
Prijs
€ 20,0
Komend schooljaar organiseren we vier nieuwe reeksen kinderyoga, telkens in twee leeftijdsgroepen. Verhaal, zang, beweging en zelfs tekenen... onder leiding van de enthousiaste juf Karen. Kinderyoga helpt kinderen te groeien, zich goed te voelen in hun vel en bewust te bewegen. Een leuke aanrader! De eerste reeks start op 11 september. De inschrijvingen zijn reeds geopend!

We starten met een reeks voor kinderen van 6-10 jaar (14u-15u) en een groep kleuters vanaf 3 jaar (15u-16u). Iedere reeks telt 7 lessen. Bij de laatste beurt mag er een (groot)ouder meedoen. Is er voldoende interesse voor een groep 10+ dan kunnen we dat plannen voor een volgende reeks. Mail kids.gezinsbondherentals@gmail.com voor meer info en inschrijving. Vermeld geboortedatum, telefoonnummer en eventueel lidnummer Gezinsbond.