Gebruik mijn huidige locatie

Kim Van den Brempt - Moving Hands - GEANNULEERD

De Brusselse pianist Kim Van den Brempt kwam voor het eerst in contact met Philip Glass via de film Koyaanisqatsi in 1982. Maar pas onlangs ging hij zich verder verdiepen in het gigantische oeuvre van de beroemde Amerikaanse componist, en hij raakte gefascineerd. Kim Van den Brempt vroeg vijf Belgische componisten – Raf Keunen, Johan Hoogewijs, Tuur Florizoone, Reinhard Vanbergen en Brendan ...

Waar
Art Center Hugo Voeten
Vennen 22, 2200 Herentals 51.1663957 - 4.845689
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 15,0
De Brusselse pianist Kim Van den Brempt kwam voor het eerst in contact met Philip Glass via de film Koyaanisqatsi in 1982. Maar pas onlangs ging hij zich verder verdiepen in het gigantische oeuvre van de beroemde Amerikaanse componist, en hij raakte gefascineerd.

Kim Van den Brempt vroeg vijf Belgische componisten – Raf Keunen, Johan Hoogewijs, Tuur Florizoone, Reinhard Vanbergen en Brendan Jan Walsh – om een nieuw werk te maken, in dialoog met Philip Glass. Tijdens het concert speelt hij die nieuwe stukken in combinatie met piano-etudes van Philip Glass.

Voor en na het concert kunt u de tentoonstelling De Kunstkamer- Een ontmoeting tussen de collectie van Ronald Luyten en Hugo Voeten bezoeken.

De toegangsprijzen zijn inclusief het bezoek aan De Kunstkamer.

Bron: UiTinVlaanderen.be