Gebruik mijn huidige locatie

Kerstwandelingen Herentals

Naar jaarlijkse traditie organiseren de VZW Toerisme en de dienst Toerisme op zondag 29 december de kerstwandelingen. Dit jaar vertrekken de groepen aan de inkomhal van de sporthal van Sport Vlaanderen (vroeger Bloso), Vorselaarsebaan 60. U kunt vertrekken tussen 17 en 19 uur, elk half uur vertrekt er een groep voor een wandeling van ongeveer twee uur. Onderweg zijn er muzikale en andere ...

Waar
Sport Vlaanderen Herentals
Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals 51.1885697 - 4.8209793
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
€ 4,0
Reservaties
Naar jaarlijkse traditie organiseren de VZW Toerisme en de dienst Toerisme op zondag 29 december de kerstwandelingen. Dit jaar vertrekken de groepen aan de inkomhal van de sporthal van Sport Vlaanderen (vroeger Bloso), Vorselaarsebaan 60. U kunt vertrekken tussen 17 en 19 uur, elk half uur vertrekt er een groep voor een wandeling van ongeveer twee uur. Onderweg zijn er muzikale en andere verrassingen en proevertjes.

Voor buggy’s en rolstoelen is het parcours niet geschikt, want de groepen volgen niet altijd de wegen. U wandelt langs en door het bos: voorzie daarom aangepast schoeisel en breng zeker uw zaklamp mee.

Inschrijven kan vanaf 3 december bij de dienst toerisme of via de website van ’t Schaliken.

Bron: UiTinVlaanderen.be