Gebruik mijn huidige locatie

Jonas Winterland en The Antler King - Double Bill - GEANNULEERD

Na een sabbatjaar staat singer-songwriter Jonas Winterland opnieuw op de planken met een solovoorstelling en een nieuwe plaat Berichten uit de schemerzone. Hierin presenteert hij zijn nieuwe songs, aangevuld met een eigenzinnige selectie van bekende en minder bekende nummers uit zijn oeuvre. Tussendoor ontpopt hij zich meer dan ooit ook als een begenadigd verhalenverteller. Na de pauze krijgt ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 16,0
Contact
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Na een sabbatjaar staat singer-songwriter Jonas Winterland opnieuw op de planken met een solovoorstelling en een nieuwe plaat Berichten uit de schemerzone. Hierin presenteert hij zijn nieuwe songs, aangevuld met een eigenzinnige selectie van bekende en minder bekende nummers uit zijn oeuvre. Tussendoor ontpopt hij zich meer dan ooit ook als een begenadigd verhalenverteller.

Na de pauze krijgt u The Antler King, de indiepopband rond Esther Lybeert en Maarten Flamand. Vorig jaar brachten ze de cd Ten for a Bird uit, met dreigende, maar catchy muziek. Soms ingetogen dan weer stevig, intrigerend en filmisch. Kortom, popmuziek met een hoek af.

Bron: UiTinVlaanderen.be