Gebruik mijn huidige locatie

Jean Bosco Safari en Ish - Boeken en Bubbels

Tijdens Boeken en Bubbels praat Radio 2-stem Vanessa Vanhove met interessante mensen over de boeken die hun leven hebben beïnvloed. Vlaams-Rwandees zanger en muzikant Jean Bosco Safari geeft u in deze editie van Boeken en Bubbels een kijk in zijn persoonlijke boekengeschiedenis. Hij krijgt op de sofa gezelschap van choreograaf, televisiepresentator en auteur Ish Ait Hamou. In oktober 2019 ...

Waar
Art Center Hugo Voeten
Vennen 22, 2200 Herentals 51.1663957 - 4.845689
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Trefwoorden
Prijs
€ 12,0
Reservaties
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Tijdens Boeken en Bubbels praat Radio 2-stem Vanessa Vanhove met interessante mensen over de boeken die hun leven hebben beïnvloed.

Vlaams-Rwandees zanger en muzikant Jean Bosco Safari geeft u in deze editie van Boeken en Bubbels een kijk in zijn persoonlijke boekengeschiedenis. Hij krijgt op de sofa gezelschap van choreograaf, televisiepresentator en auteur Ish Ait Hamou. In oktober 2019 verscheen het nieuwste boek van Ish, Het moois dat we delen, een bestseller.

Voor de muzikale omlijsting zorgen Machteld van Geenhoven op fluit en Lien Keusters op harp. Machteld is al dertig jaar als lerares verbonden aan de muziekacademie van Herentals. Zij stichtte en leidt een muziekatelier in Herentals, Flautino, waar kinderen vanaf vier tot acht jaar welkom zijn om fluitlessen te volgen volgens de Suzukimethodiek. Zij is stichter en voorzitter van de vzw Suzuki Fluit Vlaanderen en bestuurslid van de vzw Talent Education Suzuki Institute Belgium.

Lien Keusters was laureaat van Dexia Classics en behaalde de tweede prijs op het Concours International de Félix Godefroid. Lien is momenteel als leerkracht verbonden aan verschillende muziekacademies, waaronder die van Herentals.

Bron: UiTinVlaanderen.be