Gebruik mijn huidige locatie

Jean Bosco Safari en Ish Ait Hamou - Boeken en Bubbels - GEANNULEERD

Vlaams-Rwandees zanger en muzikant Jean Bosco Safari geeft u in deze editie van Boeken en Bubbels een kijk in zijn persoonlijke boekengeschiedenis. Hij krijgt op de sofa gezelschap van choreograaf, televisiepresentator en auteur Ish Ait Hamou. In oktober 2019 verscheen het nieuwste boek van Ish, Het moois dat we delen, een bestseller. Radio 2-stem Vanessa Vanhove presenteert het programma. ...

Waar
Lakenhal
Grote Markt z.n., 2200 Herentals 51.1768477 - 4.8364467
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 11,0
Vlaams-Rwandees zanger en muzikant Jean Bosco Safari geeft u in deze editie van Boeken en Bubbels een kijk in zijn persoonlijke boekengeschiedenis. Hij krijgt op de sofa gezelschap van choreograaf, televisiepresentator en auteur Ish Ait Hamou. In oktober 2019 verscheen het nieuwste boek van Ish, Het moois dat we delen, een bestseller.

Radio 2-stem Vanessa Vanhove presenteert het programma.

Voor de muzikale omkadering zorgen Frank Smolders en Liesbeth Verlaet. Frank Smolders studeerde klassiek orgel en muziektheorie en is ook directeur van de Herentalse muziekacademie. Liesbeth Verlaet is folkzangeres en zingt in verschillende bezettingen op binnen- en buitenlandse podia.

Bron: UiTinVlaanderen.be