Gebruik mijn huidige locatie

Interactieve lezing rond verslaving olv. Conny Ielegems (psychotherapeute)

Verslaafd zijn... en ouder zijn van een verslaafd kind. Partner zijn van iemand die worstelt met een verslaving… Het vraagt het uiterste van je krachten om te overleven in deze situatie. Verdriet, angst, woede, ontgoocheling, onmacht, hopeloosheid, schaamte, schuldgevoelens en nog zoveel andere emoties overweldigen jou. De wensen, dromen en verwachtingen die je ooit zo koesterde, verdwijnen in ...

Waar
huisvandeMens Herentals
lantaarnpad 20, 2200 Herentals 51.1763629 - 4.8382701
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Reservaties
herentals@demens.nu
Telefoonnummer: 014/85.92.90
Verslaafd zijn... en ouder zijn van een verslaafd kind. Partner zijn van iemand die worstelt met een verslaving… Het vraagt het uiterste van je krachten om te overleven in deze situatie. Verdriet, angst, woede, ontgoocheling, onmacht, hopeloosheid, schaamte, schuldgevoelens en nog zoveel andere emoties overweldigen jou.
De wensen, dromen en verwachtingen die je ooit zo koesterde, verdwijnen in het niets. Veel van je waarden worden met de voeten getreden.
Verslaafd zijn is een manier om de pijn van het leven niet onder ogen te moeten zien en niet te hoeven voelen. Het is menselijk te willen vluchten van de realiteit die soms hard en kil kan zijn.
Heb je nood aan handvaten om met de situatie om te gaan? Kom dan zeker eens luisteren…..

Bron: UiTinVlaanderen.be