Gebruik mijn huidige locatie

#INSTATHALS Fotowedstrijd

Instathals is een website die de mooiste foto's van Herentals bundelt. Die foto’s maken jullie. Geef je Herentalse instagramfoto de hashtag #instathals mee en de foto verschijnt op www.instathals.be, en op de facebookpagina. Dat levert intussen een collectie op van meer dan duizend beelden op in alle mogelijke genres, van sfeervolle landschappen tot ronduit grappige straattaferelen. Na de ...

Waar
Stadscentrum Herentals
Grote Markt en omgeving 1, 2200 Herentals 51.177907 - 4.835830
Wanneer

tot

Prijs
gratis
Instathals is een website die de mooiste foto's van Herentals bundelt. Die foto’s maken jullie. Geef je Herentalse instagramfoto de hashtag #instathals mee en de foto verschijnt op www.instathals.be, en op de facebookpagina. Dat levert intussen een collectie op van meer dan duizend beelden op in alle mogelijke genres, van sfeervolle landschappen tot ronduit grappige straattaferelen.
Na de succesvolle expo in april 2016 organiseert Instathals nu in samenwerking met Kollectief Maksimaal een fotowedstrijd met als thema straatfotografie. Je mag dat thema breed interpreteren, maar natuurlijk moeten de foto’s in Herentals gemaakt zijn. Humor en experimenten worden aangemoedigd.
Om deel te nemen stuur je gewoon je beste straatfoto’s voor 15 september 2017 naar fotowedstrijd@instathals.be. Je mag maximum drie foto’s insturen. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury. Lees zeker het volledige reglement op www.instathals.be.

In oktober organiseren we opnieuw een tentoonstelling met de beste inzendingen, en maken we de winnaars bekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be