Gebruik mijn huidige locatie

If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York. Tish en Fonny dromen van een toekomst samen. Maar Fonny wordt valselijk beschuldigd van een verkrachting en hij belandt in de gevangenis. De negentienjarige Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. If ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 5,0
If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York. Tish en Fonny dromen van een toekomst samen. Maar Fonny wordt valselijk beschuldigd van een verkrachting en hij belandt in de gevangenis. De negentienjarige Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen.

If Beale Street Could Talk is een meeslepend, romantisch drama uit 2019, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. De regisseur van deze prachtige Amerikaanse film is Barry Jenkins. De hoofdrollen zijn voor Kiki Layne, Stephan James, Regina King, e.a. Regina King won de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol. De film duurt 120 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be