Gebruik mijn huidige locatie

Ibasho Gallery - Female Force from Japan

Voor deze tentoonstelling is Ibasho Gallery uit Antwerpen curator. Deze galerie specialiseert zich in Japanse fotografie. Het is Ibasho’s missie om met deze tentoonstelling het kunstminnende publiek de etherische schoonheid, poëzie, gelaagdheid en de naar perfectie strevende kwaliteit van de hedendaagse Japanse fotografie te tonen. Het opvallende is dat alle foto’s van de hand van vrouwelijke ...

Waar
Lakenhal
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer

tot

Organisatie
Thema
Trefwoorden
Prijs
gratis
Contact
cultuurcentrum@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Voor deze tentoonstelling is Ibasho Gallery uit Antwerpen curator. Deze galerie specialiseert zich in Japanse fotografie. Het is Ibasho’s missie om met deze tentoonstelling het kunstminnende publiek de etherische schoonheid, poëzie, gelaagdheid en de naar perfectie strevende kwaliteit van de hedendaagse Japanse fotografie te tonen. Het opvallende is dat alle foto’s van de hand van vrouwelijke kunstenaars zijn.

Werk van onder anderen Asako Narahashi, Kumi Oguro, Yoko Ikeda, Mika Horie, Yukari Chikura en Hiromi Kakimoto, zullen in de Lakenhal mooi tot hun recht komen.

De eigenaars van Ibasho Gallery, het Nederlandse echtpaar Martijn van Pieterson en Annemarie Zethof, zijn al decennialang kunstverzamelaars en hebben van hun passie hun beroep gemaakt. Vanuit Londen zijn zij in 2014 naar Antwerpen verhuisd, omdat zij vonden dat deze stad een goede voedingsbodem is voor de fotografische kunst.

Bron: UiTinVlaanderen.be