Gebruik mijn huidige locatie

HZC - Kanotocht

In het kader van de maand van de sportclub organiseert de Herentalse zwemclub vzw een kanotocht! Zowel oud als jong, clublid als niet-lid, familie tot verre vriend,... iedereen is welkom op onze jaarlijkse kanotocht! Op zaterdag 16 september vertrekken we met z'n allen om 9.30u aan de watermolen in Kasterlee (GPS: Breevensedijk 2). Je kan alleen rijden of proberen te carpoolen. De afvaart van ...

Waar
Het Netepark
Vorselaarsebaan 56, 2200 Herentals 51.189834 - 4.825335
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5,0
In het kader van de maand van de sportclub organiseert de Herentalse zwemclub vzw een kanotocht! Zowel oud als jong, clublid als niet-lid, familie tot verre vriend,... iedereen is welkom op onze jaarlijkse kanotocht!

Op zaterdag 16 september vertrekken we met z'n allen om 9.30u aan de watermolen in Kasterlee (GPS: Breevensedijk 2). Je kan alleen rijden of proberen te carpoolen. De afvaart van de Nete is zo'n 12 km lang, dit is goed voor zo’n 2u30 tot 3u00 kanoplezier.
Aanmeren doen we dan aan het Spaanse Hof in de Spaanshoflaan te Herentals.

Deelnemen kost €5 per persoon, ongeacht zwemmer, ouder, broer, zus of ander familielid. Er worden dit jaar enkel kano’s gereserveerd, probeer dus vooraf al groepjes te vormen. In één kano kunnen 3 personen zitten.
Voor €1.0 kan u ook bij de organisatie Kempen Kayaks een zwemvest huren. Al het materiaal dat niet waterbestendig is, kan bij iemand van de organiserende club in de auto worden gelegd die niet mee zal varen. Of voor €0.5 kan u een waterdichte ton huren.
Vergeet ook niet om sportieve kledij aan te doen dat nat mag worden. Een drankje en een koekje kan je zelf meenemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be