Gebruik mijn huidige locatie

Huiskamervoorstelling op alternatieve locatie: 'The Broken Circle Breakdown' door Zibrogamin

Een huiskamer is klein en gezellig, maar in de huidige omstandigheden niet de beste locatie om op een veilige afstand van elkaar zorgeloos te kunnen genieten van een muziekvoorstelling. Daarom zullen de huiskamervoorstellingen dit jaar niet plaatsvinden in huiskamers maar is vzw Keizer Karel Olen op zoek gegaan naar alternatieve locaties. De voorstellingen starten om 20.00 uur en de toegang is ...

Waar
Ontmoetingscentrum De Vrede
Lichtaartseweg 131, 2250 Olen 51.1826714 - 4.9022236
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
gratis
Een huiskamer is klein en gezellig, maar in de huidige omstandigheden niet de beste locatie om op een veilige afstand van elkaar zorgeloos te kunnen genieten van een muziekvoorstelling. Daarom zullen de huiskamervoorstellingen dit jaar niet plaatsvinden in huiskamers maar is vzw Keizer Karel Olen op zoek gegaan naar alternatieve locaties. De voorstellingen starten om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Theatergezelschap Zibrogamin brengt met deze muziekvoorstelling de mensen dichter bij elkaar. Het wordt een muzikale trip vol hartverwarmende en hartverscheurende wendingen. Het wordt bovenal een zoektocht naar troost. Wie de gelijknamige film heeft gezien, weet dat het een avond zal worden boordevol passie en muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint, en soms ook niet.

Bezetting: Ingrid Veulemans (zang), Jan Andel (zang en gitaar), Kris Auwers (zang, gitaar, mandoline) en Lode Vandermeulen (zang en basgitaar).

Inschrijven kan via Vrije Tijd, 014 27 94 22, vrije.tijd@olen.be.
Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be