Gebruik mijn huidige locatie

Het bos in met Spetter!

Hidrodoe ligt prachtig gelegen in de mooie bossen van de Kempense Heuvelrug. Niet te verwonderen dus, dat we een wandeling op kindermaat hebben uitgestippeld. Tijdens deze wandeling maak je kennis met het Peertsbos en kom je langs enkele bijzondere plekken waar water een belangrijke rol speelt. Aan de hand van het wandelboekje leer je samen met je (groot)ouders of je leerkracht welke vogels ...

Waar
Hidrodoe
Haanheuvel 7, 2200 Herentals 51.191919 - 4.8156595
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - dinsdag van 9:30 tot 17:00
  • Donderdag - vrijdag van 9:30 tot 17:00
  • Zondag van 9:30 tot 17:00
Organisatie
Prijs
€ 3,0
Contact
info@hidrodoe.be
Telefoonnummer: 014/44.26.44
Hidrodoe ligt prachtig gelegen in de mooie bossen van de Kempense Heuvelrug. Niet te verwonderen dus, dat we een wandeling op kindermaat hebben uitgestippeld. Tijdens deze wandeling maak je kennis met het Peertsbos en kom je langs enkele bijzondere plekken waar water een belangrijke rol speelt. Aan de hand van het wandelboekje leer je samen met je (groot)ouders of je leerkracht welke vogels er in het Peertsbos leven, welke bladeren van welke boom zijn, en leer je zelfs een handig truukje om de hoogte van een boom te meten.
Wie weet zie je zelfs een reiger of een bever?
De wandeling is 5 kilometer lang, maar kan je ook inkorten tot 3,5 kilometer. Het wandelboekje kost 3 euro en koop je aan in de Waterwinkel van Hidrodoe. Wandelplezier gegarandeerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be