Gebruik mijn huidige locatie

Herfstvakantie - Een zoektocht door het sprookjesbos (4- tot 6-jarigen, geboortejaar 2015 en 2016)

Een vierdaagse vol knutsel-, dans-, spel- en zangplezier in het teken van vier bekende sprookjes. In samenwerking met Inespiratie. Er was eens een goede fee die de parels van haar ketting kwijtraakte in het sprookjesbos. Help jij de fee bij het zoeken naar haar parels? Door allerlei opdrachten, dansjes, spelletjes, liedjes en knutselopdrachten uit te voeren samen met sneeuwwitje en de zeven ...

Waar
Basisschool De Kriebel Olen
Schoolstraat 1, 2250 Olen 51.1658732 - 4.9009555
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Trefwoorden
Prijs
€ 15,0
Contact
Telefoonnummer: 014 27 94 22
Een vierdaagse vol knutsel-, dans-, spel- en zangplezier in het teken van vier bekende sprookjes. In samenwerking met Inespiratie.

Er was eens een goede fee die de parels van haar ketting kwijtraakte in het sprookjesbos. Help jij de fee bij het zoeken naar haar parels? Door allerlei opdrachten, dansjes, spelletjes, liedjes en knutselopdrachten uit te voeren samen met sneeuwwitje en de zeven dwergen, roodkapje, de drie biggetjes en Hans en Grietje kunnen we samen de parels terugverdienen. Zo kunnen we na vier dagen weer een mooie ketting aan de goede fee bezorgen. Eind goed, al goed!

Meebrengen: lunchpakket, drinkbus met water, fruit en/of koekje

Inschrijven kan online via http://olen.ticketgang.eu vanaf zaterdag 10 oktober 9.00 uur. Vanaf 12 oktober 9.00 uur kan je inschrijven aan het loket van Vrije Tijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be