Gebruik mijn huidige locatie

Gedichtendag 2020 ism Femma, Okra, KVRI

Sinds het jaar 2000 is Gedichtendag ieder jaar hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Naar aanleiding van het grote succes van vorige jaren, nodigt LDC Sprankel! iedereen uit om te komen genieten van jullie mooiste gedichten. Iedereen is vrij om zijn/haar favoriete gedicht mee te brengen of gewoon te komen luisteren. Je kan je gedichten op voorhand binnenbrengen, dan typen wij ze uit op ...

Waar
LDC Sprankel!
Nieuwstraat 13, 2290 Vorselaar 51.2019074 - 4.7751943
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
dienstencentrum Sprankel !
Thema
Trefwoorden
Prijs
gratis
Contact
ilse.stessens@vorselaar.be
Telefoonnummer: 014/50.71.87
Sinds het jaar 2000 is Gedichtendag ieder jaar hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Naar aanleiding van het grote succes van vorige jaren, nodigt LDC Sprankel! iedereen uit om te komen genieten van jullie mooiste gedichten. Iedereen is vrij om zijn/haar favoriete gedicht mee te brengen of gewoon te komen luisteren. Je kan je gedichten op voorhand binnenbrengen, dan typen wij ze uit op A4. Laat je het voorlezen liever aan iemand anders over, geen probleem, dat kan ook.

Om het feestelijk te maken is er die dag koffie en taart van Juffra Toertjes verkrijgbaar aan democratische prijzen. Gratis inkom. Iedereen van harte welkom!!!

Activiteit ism Femma Okra en KVRI.

Bron: UiTinVlaanderen.be