Gebruik mijn huidige locatie

First Man

First Man vertelt het verhaal van astronaut Neil Armstrong, die uitgekozen was om als allereerste mens een voet op de maan te zetten. De landing op de maan moest de rol van de Verenigde Staten als supermacht bevestigen, maar de voorbereidingen voor deze NASA-missie uit 1969 waren intens en levensgevaarlijk. First Man is een Amerikaanse biografische film uit 2018 van regisseur Damien Chazelle. ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5,0
First Man vertelt het verhaal van astronaut Neil Armstrong, die uitgekozen was om als allereerste mens een voet op de maan te zetten. De landing op de maan moest de rol van de Verenigde Staten als supermacht bevestigen, maar de voorbereidingen voor deze NASA-missie uit 1969 waren intens en levensgevaarlijk.

First Man is een Amerikaanse biografische film uit 2018 van regisseur Damien Chazelle. De indringende, persoonlijke vertelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van James R. Hansen. Ryan Gosling, Jason Clarke, Claire Foy en Ciarán Hinds spelen de hoofdrollen. De film heeft al heel wat prijzen gewonnen, waaronder de Oscar voor beste visuele effecten en de Golden Globe voor originele soundtrack. First Man duurt 141 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be