Gebruik mijn huidige locatie

Fiets- en puzzelplezier met gratis fietszoektocht van Olense Kartoenale

Vind je gewoon fietsen niet spannend genoeg? Koppel er dan onze originele zoektocht van de Olense Kartoenale aan. We dagen je uit met grappige cartoons, uitdagende vragen en leuke puzzels. Bovendien maak je kans om een fiets te winnen. Je kan de brochure van deze tiende editie gratis downloaden. De fietszoektocht laat je kennismaken met ongekende paadjes en mooie trage wegen van Olen, ...

Waar
Op verschillende locaties in Olen
Olen , 2250 Olen 51.1666078 - 4.885151
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Vind je gewoon fietsen niet spannend genoeg? Koppel er dan onze originele zoektocht van de Olense Kartoenale aan. We dagen je uit met grappige cartoons, uitdagende vragen en leuke puzzels. Bovendien maak je kans om een fiets te winnen. Je kan de brochure van deze tiende editie gratis downloaden.

De fietszoektocht laat je kennismaken met ongekende paadjes en mooie trage wegen van Olen, Westerlo, Herenthout en Herentals. De route is 30 km lang en start aan Olen Shopping Park. Wie van puzzelen houdt, zal veel plezier beleven aan de verschillende puzzelronden. Het is trouwens een ideale activiteit om met het hele gezin te doen.

Maak kan op een fiets
Wil je meedoen aan de wedstrijd om een fiets te winnen? Vul dan zeker het antwoordformulier in en bezorg het ons ten laatste op 5 oktober:
- digitaal via vrije.tijd@olen.be
- op papier aan het onthaal van het gemeentehuis (Dorp 1) of het sociaal huis (Lichtaartseweg 9)

De brochure en het digitale invulformulier kan je downloaden op https://www.olen.be/product/1033/fietszoektocht-olense-kartoenale

Bron: UiTinVlaanderen.be