Gebruik mijn huidige locatie

Ensor Strijkkwartet en Jan Decleir - Er was eens Beethoven … - GEANNULEERD

Het Ensor Strijkkwartet en Jan Decleir brengen een aantal sprookjes van de gebroeders Grimm op het podium met enkele hoogtepunten uit het oeuvre van Beethoven. Beethoven en de gebroeders Grimm zijn niet alleen Duitse tijdgenoten maar zij vertellen, elk in hun eigen taal, verhalen waarbij fantasie, verwondering, verrassing en dramatiek kenmerkend zijn. Met dit programma wil het Ensor ...

Waar
Sint-Niklaaskerk
Sint- Niklaasstraat, 2200 Morkhoven (Herentals) 51.1181753 - 4.8184215
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 18,0
Het Ensor Strijkkwartet en Jan Decleir brengen een aantal sprookjes van de gebroeders Grimm op het podium met enkele hoogtepunten uit het oeuvre van Beethoven. Beethoven en de gebroeders Grimm zijn niet alleen Duitse tijdgenoten maar zij vertellen, elk in hun eigen taal, verhalen waarbij fantasie, verwondering, verrassing en dramatiek kenmerkend zijn.

Met dit programma wil het Ensor Strijkkwartet de 250ste verjaardag van Beethoven vieren. Tijdens zijn dertigjarige carrière heeft het ensemble affiniteit opgebouwd met deze grootmeester. Voor Er was eens Beethoven … zoeken ze de intimiteit en de akoestiek van een kerk op. De Sint-Niklaaskerk van Morkhoven is daarvoor een uiterst geschikte locatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be