Gebruik mijn huidige locatie

Eliane Rodrigues, Nina Smeets-Rodrigues, Carlo Willems en Koen Wilmaers - The Bernstein & Gershwin Connection

De samenwerking tussen Eliane Rodrigues, Nina Smeets-Rodrigues, Carlo Willems en Koen Wilmaers is een absoluut unicum in de klassieke-muziekwereld. In 2015 stonden zij voor het eerst samen op het podium. Ongeziene levendigheid, strakke ritmiek, virtuoze lenigheid, puurheid, muzikale kleur, diepe emotie ... zijn enkele begrippen waarmee deze performance omschreven werd. Uit deze samenwerking ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
05/06 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 19,0
De samenwerking tussen Eliane Rodrigues, Nina Smeets-Rodrigues, Carlo Willems en Koen Wilmaers is een absoluut unicum in de klassieke-muziekwereld. In 2015 stonden zij voor het eerst samen op het podium. Ongeziene levendigheid, strakke ritmiek, virtuoze lenigheid, puurheid, muzikale kleur, diepe emotie ... zijn enkele begrippen waarmee deze performance omschreven werd.

Uit deze samenwerking kwam het idee voor The Bernstein & Gershwin Connection voort. Het project legt zich toe op het oeuvre van de twee roemruchte Amerikaanse componisten. De piano’s van Rodrigues en Smeets-Rodrigues worden geruggensteund door de diversie percussie-instrumenten van Carlo Willems en Koen Wilmaers.

Sinds haar vijfde plaats op de Koningin Elisabethwedstrijd in 1983 concerteert Eliane Rodrigues over de hele wereld. Nu vormt ze een duo met haar dochter, Nina.

Bron: UiTinVlaanderen.be