Gebruik mijn huidige locatie

EHBO bij kinderen

Hoe verzorg je een vuile schaafwonde? Wat bij vermoeden van een hersenschudding? Hoe handel je best bij een breuk? En wat is de correcte eerste hulp bij insectenbeten? Spelen gaat helaas soms gepaard met een ongevalletje. Vaak weet je niet onmiddellijk hoe deze aan te pakken of te verzorgen. Tijdens deze 3-uur durende EHBO opleiding gaan we dieper in op het correct verzorgen en behandelen van ...

Waar
Link 21
Welvaartstraat 14-1 bus 13, 2200 Herentals 51.1594233 - 4.8012694
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
€ 36,0
Contact
info@dhcc.eu
Telefoonnummer: 034440597
Hoe verzorg je een vuile schaafwonde? Wat bij vermoeden van een hersenschudding? Hoe handel je best bij een breuk? En wat is de correcte eerste hulp bij insectenbeten?

Spelen gaat helaas soms gepaard met een ongevalletje. Vaak weet je niet onmiddellijk hoe deze aan te pakken of te verzorgen. Tijdens deze 3-uur durende EHBO opleiding gaan we dieper in op het correct verzorgen en behandelen van veel voorkomende wonden en ongevallen bij baby’s en kinderen.

Na de les ontvangen de cursisten een EHBO attest met een geldigheidsduur van 3 jaar. Deze EHBO cursus is in overeenstemming met de richtlijnen van Kind en Gezin.

Bron: UiTinVlaanderen.be