Gebruik mijn huidige locatie

Early Man

In het stenen tijdperk bevolken holbewoners en mammoeten onze planeet. De kleine Dug is door zijn grootte niet echt geschikt als holbewoner. Wanneer de machtige Lord Nooth uit de Bronstijd de woonplaats van Dug aanvalt, bedenkt hij met zijn maatje Zwijnkop een plan om hun thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren. Early Man ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5,0
In het stenen tijdperk bevolken holbewoners en mammoeten onze planeet. De kleine Dug is door zijn grootte niet echt geschikt als holbewoner. Wanneer de machtige Lord Nooth uit de Bronstijd de woonplaats van Dug aanvalt, bedenkt hij met zijn maatje Zwijnkop een plan om hun thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren.

Early Man is een Britse animatiefilm uit 2018 van regisseur Nick Park. Deze hilarische komedie is een productie van Aardman Animations, de studio van Wallace & Grommit en Shaun het schaap. De film zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die u van Aardman Animations gewend bent. Early Man kreeg al heel wat nominaties en won de British Independent Film Award voor de beste effecten. In de Vlaamse versie hoort u de stemmen van Eva De Roo, Sander Gillis, en anderen. De film duurt 88 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be