Gebruik mijn huidige locatie

De wereld van Hope

Een jaar na de adoptie van haar dochter Hope ging Annemie Struyf op zoek naar de Keniaanse roots van het meisje. De zoektocht resulteerde in de ontroerende tv-reeks De Moeder van mijn Dochter. Dit aangrijpende document vertelde niet alleen het verhaal van Hope, maar ook het grotere verhaal van de vele miljoenen weeskinderen in Afrika. ‘De wereld van Hope’ is het aangrijpende en ontstellende ...

Waar
Zaal De Vrede
Lichtaartseweg 131, 2250 Olen 51.1826714 - 4.9022236
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
€ 5,0
Reservaties
Een jaar na de adoptie van haar dochter Hope ging Annemie Struyf op zoek naar de Keniaanse roots van het meisje. De zoektocht resulteerde in de ontroerende tv-reeks De Moeder van mijn Dochter. Dit aangrijpende document vertelde niet alleen het verhaal van Hope, maar ook het grotere verhaal van de vele miljoenen weeskinderen in Afrika.
‘De wereld van Hope’ is het aangrijpende en ontstellende verhaal van jonge, zwarte meisjes en vrouwen die – ver weg én dichtbij – moeten knokken voor een gelukkig bestaan. Over de dromen, inspanningen en verlangens van jonge, zwarte vrouwen in een wereld waar geweld en mishandeling nooit ver weg zijn.

In samenwerking met Vormingplus Kempen

Bron: UiTinVlaanderen.be