Gebruik mijn huidige locatie

De grote boze vos en andere verhalen

De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie hilarische en hartverwarmende dierenverhalen die zich afspelen op een boerderij. Een listige vos steelt een nest eieren en broedt die uit in het bos, ‘Dan heb ik straks een heleboel lekkere kippen om op te eten’, denkt hij. Na de diefstal van de eieren staat de boerderij in rep en roer. En omdat de ooievaar gekwetst is, moet een ander dier ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5,0
De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie hilarische en hartverwarmende dierenverhalen die zich afspelen op een boerderij. Een listige vos steelt een nest eieren en broedt die uit in het bos, ‘Dan heb ik straks een heleboel lekkere kippen om op te eten’, denkt hij. Na de diefstal van de eieren staat de boerderij in rep en roer. En omdat de ooievaar gekwetst is, moet een ander dier een baby afleveren. En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

De grote boze vos en andere verhalen is een Belgisch-Franse animatiefilm uit 2017. De regisseurs zijn Benjamin Renner en Patrick Imbert. Cc ’t Schaliken vertoont de Vlaamse versie, met de stemmen van onder anderen Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets en David Davidse. De film duurt 83 minuten en won al heel wat prijzen, onder andere de Lumière Award en de César voor beste animatiefilm.

Bron: UiTinVlaanderen.be