Gebruik mijn huidige locatie

De 25 werkjaren van Kanteljé

Een geanimeerde toelichting bij de 25 werk(jaren) van vzw Kanteljé. De 25 silhouetten in designkleedjes gestoken door de cursisten van vzw Kanteljé, verbeelden de geschiedenis van de Lierse Kant en het parelwerk, het industriële erfgoed van Lier en omstreken. De uit mooie stoffen gemaakte kleedjes zijn versierd met Lierse Kant en parelwerk. De (kleine) silhouetten worden in een mooie vorm ...

Waar
Bibliotheek Grobbendonk
Astridplein 3, 2280 Grobbendonk 51.1913672 - 4.7378305
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Een geanimeerde toelichting bij de 25 werk(jaren) van vzw Kanteljé. De 25 silhouetten in designkleedjes gestoken door de cursisten van vzw Kanteljé, verbeelden de geschiedenis van de Lierse Kant en het parelwerk, het industriële erfgoed van Lier en omstreken. De uit mooie stoffen gemaakte kleedjes zijn versierd met Lierse Kant en parelwerk. De (kleine) silhouetten worden in een mooie vorm opgesteld en ondersteund door een tentoonstelling rond Lierse Kant en parelwerk. De voordracht laat de bezoekers toe om zich in een ander tijdvak in te leven, en ook in een andere wereld, namelijk die van de mode en de haute couture.

Bezoek tussen 2 en 12 oktober 2019 ook de tentoonstelling over 25 jaar Kanteljé en over het industriële erfgoed van Lier en omgeving: van Lierse kant tot parelwerk. Op zaterdag 5 en 12 oktober leer je er de kneepjes van het vak tijdens een fijne workshop!

- Zaterdag 19 oktober
- Van 19 tot 22 uur
- Locatie: Bibliotheek Grobbendonk, Astridplein 3, 2280 Grobbendonk
- Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
- Graag inschrijven via kantelje@hotmail.com
- Extra: Interessant voor kinderen vanaf 8 jaar. Drankjes verkrijgbaar.
- Organisator: Kanteljé vzw i.s.m. Bibliotheek Grobbendonk
- Meer weten? kantelje@hotmail.com
- www.kantelje.be

Bron: UiTinVlaanderen.be