Gebruik mijn huidige locatie

Davidsfonds Vorselaar wintervertelavond VOLZET

Het concept is simpel: 40 stoelen, een brandend haardvuur, een klein podium met micro, een gezellige toog met drank en een 8-tal liefhebbers die vertellen of voorlezen. Ernst, droefenis, comedy, een lach en een traan… alles mag. Na de pauze brengt 'Bistrot Brassens' klassiekers en onbekende juweeltjes uit het repertoire van Georges Brassens, de vader van het Franse chanson. De muzikanten ...

Waar
De wasserij van het leven
Vispluk 131, 2290 Vorselaar 51.22111 - 4.7802362
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 10,0
Het concept is simpel: 40 stoelen, een brandend haardvuur, een klein podium met micro, een gezellige toog met drank en een 8-tal liefhebbers die vertellen of voorlezen. Ernst, droefenis, comedy, een lach en een traan… alles mag.

Na de pauze brengt 'Bistrot Brassens' klassiekers en onbekende juweeltjes uit het repertoire van Georges Brassens, de vader van het Franse chanson. De muzikanten vertellen over nummers en leven van tonton Georges, en de muziek maakt u goedgezind. Brassens bezingt de liefde, de vriendschap, de hypocrisie, de samenleving en de pikante dingen des levens. Bistrot Brassens - dat zijn: Jo Vermeulen (gitaar & zang) en Kris Van Daele (contrabas)

Sfeer en gezelligheid gegarandeerd.

Leden betalen 8€, niet leden 10€
De plaatsen zijn beperkt, max 40p
Inschrijven: davidsfonds.vorselaar@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be