Gebruik mijn huidige locatie

Dag meneer De Wilde

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is het ook nog in 2018. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status, dankzij liedjes die tot ons cultureel erfgoed behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Eerste ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.177081 - 4.836249
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 20,0
Reservaties
tom.van.den.bempt@telenet.be
Telefoonnummer: 0475/235-632
Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is het ook nog in 2018. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status, dankzij liedjes die tot ons cultureel erfgoed behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst …

In het seizoen 2015-2016 trok hij voor het eerst sinds jaren weer op tournee. Langs de grote cc’s en schouwburgen. De theatertour Dag meneer De Wilde overtrof alle verwachtingen en was (zo goed als) volledig uitverkocht. Er kwam een biografie en een cd-box met nieuw werk. In 2017-2018 breit Jan De Wilde een vervolg aan de mooie reeks.

Voor Dag meneer De Wilde pakt Jan groots uit. Hij doet het samen met zijn vrienden, een bende talentvolle muzikanten met een heel lange staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Jan De Wilde (zang/gitaar/mondharmonica), Eddy Peremans (gitaar), Kries Roose (toetsen), Jo Soetaert (drums), Mario Vermandel (bas/contrabas), Liesbeth De Lombaert (viool)

Bron: UiTinVlaanderen.be