Gebruik mijn huidige locatie

Coronawandeling

Het zijn harde tijden voor de wandelaar en voor de sporter in het algemeen. Nu de regels versoepeld zijn en we de lente voelen kriebelen, willen we met z’n allen naar buiten. Wandelclub De Bosgeuzen Voorkempen heeft het idee opgevat om een aantal mooie wandelingen uit te stippelen en beschikbaar te stellen voor iedereen. De afstanden zijn ook relatief kort om de eenvoudige reden dat het pintje ...

Waar
Feestzaal Den Engel
Kerkstraat 17, 2290 Vorselaar 51.2023779 - 4.7707126
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Het zijn harde tijden voor de wandelaar en voor de sporter in het algemeen. Nu de regels versoepeld zijn en we de lente voelen kriebelen, willen we met z’n allen naar buiten. Wandelclub De Bosgeuzen Voorkempen heeft het idee opgevat om een aantal mooie wandelingen uit te stippelen en beschikbaar te stellen voor iedereen.
De afstanden zijn ook relatief kort om de eenvoudige reden dat het pintje onderweg er niet zal bij zijn ( tenzij je het uiteraard zelf meezeult in je rugzak )
In Vorselaar zijn er momenteel 2 wandelingen beschikbaar nl 6 en 9 km
Inlichtingen bij
Johnny Pepermans : pepermansjohnny2170@gmail.com of tel 03 646 29 05
Wanneer je één van deze wandelingen wil doen, neem je kontakt op met de desbetreffende persoon.
Deze zal je een woordje uitleg geven. Hij zal je ook een plannetje en een beschrijving bezorgen zodat je op pad kan zonder zorgen.
Respecteer ten allen tijde de regels: afstand bewaren en beperken van het aantal personen.

Bron: UiTinVlaanderen.be