Gebruik mijn huidige locatie

Corgi

De schattige puppy Rex maakt zijn intrede in Buckingham Palace. Hij overschaduwt al snel de drie andere koninklijke corgi’s en verovert het hart van de koningin. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die er al jaren van droomt de favoriete corgi te worden. Op een dag zorgt het roekeloze gedrag van Rex ervoor dat een officieel diner met de Amerikaanse president uitdraait op een ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 5,0
De schattige puppy Rex maakt zijn intrede in Buckingham Palace. Hij overschaduwt al snel de drie andere koninklijke corgi’s en verovert het hart van de koningin. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die er al jaren van droomt de favoriete corgi te worden. Op een dag zorgt het roekeloze gedrag van Rex ervoor dat een officieel diner met de Amerikaanse president uitdraait op een totale ramp. Charlie ruikt eindelijk zijn kans!

Corgi is een Belgische animatiefilm uit 2019 van regisseurs Ben Stassen en Vincent Kesteloot. U hoort de stemmen van onder anderen An Lemmens, Clara Cleymans, Jelle Cleymans en Ivan Pecnik. De film duurt 85 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be