Gebruik mijn huidige locatie

Communiceren met pubers

Leven met een jongere in huis is niet altijd makkelijk: stemmingswisselingen, explosies, eigenzinnigheid en betweterigheid, ze maken je gek soms! Tijdens deze lezing worden enkele basisvaardigheden en inzichten meegegeven die het contact met jongeren positief beïnvloeden: meer begrip, meer respect en meer resultaat. Spreker Bart Moens is agoog, trainer en coach en heeft al 30 jaar ervaring in ...

Waar
huis van het kind Middenkempen
Kloosterstraat 27, 2280 Grobbendonk -
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Trefwoorden
Leven met een jongere in huis is niet altijd makkelijk: stemmingswisselingen, explosies, eigenzinnigheid en betweterigheid, ze maken je gek soms!

Tijdens deze lezing worden enkele basisvaardigheden en inzichten meegegeven die het contact met jongeren positief beïnvloeden: meer begrip, meer respect en meer resultaat.

Spreker Bart Moens is agoog, trainer en coach en heeft al 30 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van groepen en individuen. Hij is werkzaam voor de ‘Iets anders compagnie’ die trainingen, lezingen en coaching aanbiedt met als thema’s: interpersoonlijke communicatie, vaardig opvoeden, zelfzorg en professionele competenties.

Je kan gratis deelnemen, maar omwille van het maximum aantal deelnemers vragen we je wel vooraf in te schrijven bij An Van Mechelen huisvanhetkind@isom.be

Bron: UiTinVlaanderen.be