Gebruik mijn huidige locatie

Comedy Night

Op speciale aanvraag staat de Comedy Night weer op het programma. Tijdens deze stand-up avond staan de volgende rasechte comedians op de planken: Tom Cools uit Oevel opent de avond. Geef die man een podium, een microfoon en je krijgt een rondje pure stand-up. Als MC neemt hij iedereen mee in zijn wereld op een rustige maar grappige manier. Michael Van Peel hoeven wij eigenlijk niet voor te ...

Waar
Spiegeltent
Dorp z/n, 2250 Olen 51.144517 - 4.8599632
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Trefwoorden
Prijs
€ 12,0
Op speciale aanvraag staat de Comedy Night weer op het programma. Tijdens deze stand-up avond staan de volgende rasechte comedians op de planken:

Tom Cools uit Oevel opent de avond. Geef die man een podium, een microfoon en je krijgt een rondje pure stand-up. Als MC neemt hij iedereen mee in zijn wereld op een rustige maar grappige manier.

Michael Van Peel hoeven wij eigenlijk niet voor te stellen. Hij staat in onze spiegeltent met zijn try-outvoorstelling "Van Peel overleeft 2018". Wie hem in de theaterzaal van Het Vierde Oor of op televisie aan het werk zag, weet het: Michael Van Peel overtuigt met een spervuur van rake, gedurfde en hilarische analyses die op de lachspieren werken. Ook tijdens de Comedy Night zal het niet anders zijn.

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, ging het leven van William Boeva als één grote rollercoaster. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar de vraag is of hij zelf ook is veranderd. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten.

Beleef deze avond mee vanop de eerste rij en je gaat beslist met een goed gevoel naar huis.

Bron: UiTinVlaanderen.be