Gebruik mijn huidige locatie

Cie Cecilia / Arne Sierens - De broers Geboers

Marnix Geboers komt vrij uit de gevangenis. Zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in het ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren dan nog eens totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, zijn intrek neemt in het overbevolkte nest, slaan bij Marnix de stoppen door. ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 17,0
Marnix Geboers komt vrij uit de gevangenis. Zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in het ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren dan nog eens totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, zijn intrek neemt in het overbevolkte nest, slaan bij Marnix de stoppen door.

Theatermaker Arne Sierens sprokkelde in volkswijken ware getuigenissen bijeen en schreef met De broers Geboers een straffe serie aantekeningen uit het ondergrondse. Hij schetst een raak portret van een marginaal gezin dat door deze moderne maatschappij voortdurend verneukt wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be