Gebruik mijn huidige locatie

Christine en Anna Marie Berben

Voor de eerste keer stellen de twee kunstzinnige zussen Christine en Anna Marie Berben hun vrij uiteenlopend werk samen tentoon in Herentals. Voor Anna Marie Berben zijn haar schilderijen een remedie tegen het echte leven. Het zijn nooit afbeeldingen van de realiteit, maar autonome beelden die expliciet niets te maken willen hebben met het echte leven. Kleur speelt steevast een belangrijke rol ...

Waar
Lakenhal
Grote Markt, 2200 Herentals 51.176834 - 4.8364683
Wanneer

tot

Open op:

  • Vrijdag - zondag van 14:00 tot 17:00
Organisatie
Prijs
gratis
Contact
cultuurcentrum@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Voor de eerste keer stellen de twee kunstzinnige zussen Christine en Anna Marie Berben hun vrij uiteenlopend werk samen tentoon in Herentals.

Voor Anna Marie Berben zijn haar schilderijen een remedie tegen het echte leven. Het zijn nooit afbeeldingen van de realiteit, maar autonome beelden die expliciet niets te maken willen hebben met het echte leven. Kleur speelt steevast een belangrijke rol in haar werk.

Christine Berben heeft een passie voor keramiek. De materie, het ruimtelijke, de combinatie van creativiteit en techniek en de uitdaging boeien haar. Ze werkt met earthstone-mingporselein en gebruikt de nerikomitechniek.

Bron: UiTinVlaanderen.be