Gebruik mijn huidige locatie

Boekvoorstelling: "Komt een hond bij de dierendokter"

Frans Van Tendeloo, alias Maarten Jagermeester, komt zijn nieuwste boek “Komt een hond bij de dierendokter: de beste hondenverhalen uit mijn praktijk” voorstellen in de bibliotheek van Herentals. Maarten Jagermeester werd geboren op een boerderij en groeide op tussen de dieren. Al van kleins af aan was hij dol op dieren. Zijn besluit stond dan ook al gauw vast: hij zou dierenarts worden. Hij ...

Waar
Openbare bibliotheek Herentals
Gildelaan 13, 2200 Herentals 51.174385 - 4.8336229
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5,0
Contact
bibliotheek@herentals.be
Telefoonnummer: 014 - 85 97 50
Frans Van Tendeloo, alias Maarten Jagermeester, komt zijn nieuwste boek “Komt een hond bij de dierendokter: de beste hondenverhalen uit mijn praktijk” voorstellen in de bibliotheek van Herentals.
Maarten Jagermeester werd geboren op een boerderij en groeide op tussen de dieren. Al van kleins af aan was hij dol op dieren. Zijn besluit stond dan ook al gauw vast: hij zou dierenarts worden. Hij studeerde aan de universiteit van Gent en heeft sinds de jaren zeventig een eigen dierenartspraktijk. De belevenissen in zijn praktijk, met de dieren, maar vooral ook met hun baasjes, inspireerden hem tot het schrijven van verhalen.
Tickets kosten 5 euro en zijn te verkrijgen via de website van de bibliotheek, of in de bib zelf. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen. Omwille van de geldende coronamaatregelen zijn slechts een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Schrijf dus tijdig in.

Bron: UiTinVlaanderen.be