Gebruik mijn huidige locatie

Bigfoot Junior (+ 6 jaar)

De dertienjarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Adam ontdekt dat zijn vader de legendarische Bigfoot is. Al die tijd hield Bigfoot zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo. Deze multinational wil wetenschappelijke experimenten uitvoeren op het uitzonderlijke DNA van Bigfoot. Bigfoot Junior is ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.177081 - 4.836249
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5,0
De dertienjarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Adam ontdekt dat zijn vader de legendarische Bigfoot is. Al die tijd hield Bigfoot zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo. Deze multinational wil wetenschappelijke experimenten uitvoeren op het uitzonderlijke DNA van Bigfoot.

Bigfoot Junior is een Belgische animatiefilm uit 2017 van regisseurs Jérémie Degruson en Ben Stassen. In de Vlaamse versie hoort u de stemmen van Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Sven De Ridder, Ivan Pecnic, e.a. De film duurt 92 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be