Gebruik mijn huidige locatie

Ben jij een propere professor?

Heel het jaar kan je bij ons proeven van water én waterwetenschap.  Op de Dag van de Wetenschap doen we er nog een schepje bovenop.  Die dag maken we van jou de properste professor.  Tijdens een workshop leer je bruisballen en badzout maken en dansen we samen op de Hidrodoe-shake!    Nadien krijg je een mooi pakketje mee met jouw creaties.  De workshops vinden plaats in ons Watertheater, ...

Waar
Hidrodoe
Haanheuvel 7, 2200 Herentals 51.191919 - 4.8156595
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Trefwoorden
Prijs
gratis
Contact
info@hidrodoe.be
Telefoonnummer: +32 14 44 26 44
Heel het jaar kan je bij ons proeven van water én waterwetenschap.  Op de Dag van de Wetenschap doen we er nog een schepje bovenop.  Die dag maken we van jou de properste professor.  Tijdens een workshop leer je bruisballen en badzout maken en dansen we samen op de Hidrodoe-shake!   

Nadien krijg je een mooi pakketje mee met jouw creaties.  De workshops vinden plaats in ons Watertheater, midden in Hidrodoe.  Het beste nieuws hebben we tot het einde bewaard, Hidrodoe is volledig gratis die dag, voor jong én oud.  Zo kan je na de workshop volop genieten van alle experimenten én de 3D-films.  Duid 24 november alvast aan in je agenda, mis het niet!

Bron: UiTinVlaanderen.be