Gebruik mijn huidige locatie

Abattoir Fermé en Maja Westerveld - Drek

Het is de belangrijkste dag uit het leven van Mevrouw. Straks wordt haar Document, een handleiding voor het Bestaan, feestelijk voorgesteld. “Zal je net zien”, denkt Mevrouw als ze, uitgerekend vandaag, lang na de wekker wakker wordt. Ze probeert de schade in te halen, maar de dag, de wereld, de hele kosmos is al begonnen zonder haar. Met lede ogen ziet ze toe hoe haar plek is ingenomen door ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12,0
Het is de belangrijkste dag uit het leven van Mevrouw. Straks wordt haar Document, een handleiding voor het Bestaan, feestelijk voorgesteld.
“Zal je net zien”, denkt Mevrouw als ze, uitgerekend vandaag, lang na de wekker wakker wordt.
Ze probeert de schade in te halen, maar de dag, de wereld, de hele kosmos is al begonnen zonder haar. Met lede ogen ziet ze toe hoe haar plek is ingenomen door een net iets slankere versie van zichzelf. Met net iets vollere borsten. Die vol overgave van háár leven geniet.

Drek is de eerste solovoorstelling van Maja Westerveld: een spitse, snelle en ontsporende monoloog. Deze thirtysomething speelt en schreef deze voorstelling op basis van haar fascinatie door enkelingen, zonderlingen en het bijzondere van het doodnormale.

Maja Westerveld studeerde af als toneelschrijver aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en als regisseur aan het Brusselse Ritcs. Vanaf 2017 maakt ze deel uit van de artistieke kern van Abattoir Fermé.

Bron: UiTinVlaanderen.be