Gebruik mijn huidige locatie

30 jaar cultuurraad: Soetopia

Cultuurraad Vorselaar bestaat dit jaar 30 jaar en viert dat met een aantal mooie evenementen. Op 6 december ontvangen we Soe Nsuki met haar eerste show Soetopia. SOE NSUKI, “wie is da jom”? Je kon haar “gelukzaaiende” glimlach al ontdekken in televisieprogramma’s als: “ DONDEREN IN KEULEN” “ IS ER EEN DOKTER IN DE ZAAL?” “ DE SLIMSTE MENS” Je kan Soe nu in VORSELAAR, in levende lijve ...

Waar
Evenementenzaal de dreef
Oostakker , 2290 Vorselaar 51.2046903 - 4.7747759
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 10,0
Reservaties
Cultuurraad Vorselaar bestaat dit jaar 30 jaar en viert dat met een aantal mooie evenementen. Op 6 december ontvangen we Soe Nsuki met haar eerste show Soetopia.

SOE NSUKI, “wie is da jom”?
Je kon haar “gelukzaaiende” glimlach al ontdekken in televisieprogramma’s als:

“ DONDEREN IN KEULEN”
“ IS ER EEN DOKTER IN DE ZAAL?”
“ DE SLIMSTE MENS”

Je kan Soe nu in VORSELAAR, in levende lijve ontdekken! De Slimste Mens is ze niet geworden, maar… wat een boodschap draagt ze uit in haar eerste avondshow “SOETOPIA”. Je zal het horen “donderen in Keulen” als je merkt hoe dit arm meisje, met Congolese roots, een “rijke” dertiger is geworden. En … “SOETOPIA” is geen “Utopia”, ook jij kan dat!

Soe brengt op haar eigen unieke, komische manier haar levensverhaal in deze “SOETOPIA SHOW”. Een avond gezellig lachen geblazen, dus … een dokter zullen we niet nodig hebben in de zaal! Een uitzonderlijke organisatie in het teken van het “30-jarig bestaan van Cultuurraad Vorselaar”:
Niet te missen door jong en oud(er): 6 December 20.00 uur “De Dreef” in Vorselaar

VVK: €10 bij Cardijn, Den Engel, sportcafé De Dreef of leden van Cultuurraad Vorselaar of via http://bit.ly/2pMghPT.
Kassa: €15 (indien nog beschikbaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be