Gebruik mijn huidige locatie

14/09/2018 Wekelijkse lessen Yoga op maat voor mensen met chronische klachten, incl relaxatie en meditatie

Voor wie met yoga wil starten maar nood heeft aan voorbereidende lessen alvorens over te kunnen gaan naar de beginnerslessen. De reeks is geschikt voor wie kampt met specifieke beperkingen en ter ondersteuning in de revalidatie van pijn en/of chronische spannings- of vermoeidheidsklachten. Geleidelijk groei je in houdingen en technieken; het lichaam wordt sterker, soepeler en ook dezelfde ...

Waar
Per-Neser, Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen, 2250 Olen 51.1725294 - 4.8914198
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 145,0
Reservaties
Voor wie met yoga wil starten maar nood heeft aan voorbereidende lessen alvorens over te kunnen gaan naar de beginnerslessen. De reeks is geschikt voor wie kampt met specifieke beperkingen en ter ondersteuning in de revalidatie van pijn en/of chronische spannings- of vermoeidheidsklachten.

Geleidelijk groei je in houdingen en technieken; het lichaam wordt sterker, soepeler en ook dezelfde kwaliteiten worden in de geest gecultiveerd. Via persoonlijke begeleiding word je voorbereid om na 18 weken te starten in de beginnersreeks, of indien gewenst in de groep op maat te blijven.

Het lichaam wordt meer evenwichtig en de energie, vitaliteit en algemene kracht verhoogt zienderogen. Het laatste halfuur van de les is gericht op diepe ontspanning. Ook zet je de eerste stappen richting zitmeditatie. Hiervoor zijn bankjes en stoelen beschikbaar.

Eerste les = gratis proefles.
Meer info na inschrijving voor de proefles van 14/09 (17u30 - 19u). De lessen zijn steeds op vrijdag om 17u30, geen les tijdens schoolvakanties. Zie ook de website voor meer info.

Ik ben leraar onder de koepel van Seva Yoga Kempen en erkend door de Yogafederatie van de Nederlandstaligen in België (YFNB) die erkend is door de Europese Yoga Unie. Mijn opleiding had een duurtijd van 5 jaar met meer dan 700 lesuren en omvatte onder andere: scholing in de technische grondvesten en filosofische basis van yoga ; in filosofie en psychologie van yoga ; in anatomie van het bewegingsapparaat ; in de technieken van âsana ; prânâyâma ; mudrâ ; in de algemene fysiologie en haar toepassing in yoga ; in didactiek en methodologie, in observatie en oriëntatie van de praktijk ; in het opstellen van verantwoorde en doelgerichte oefenschema’s voor zowel individueel als collectief onderwijs ; in het geven van collectieve en individuele yogalessen alsook planning van een schooljaar, in de technieken van Prânâyâma ; in Stilte ; in Meditatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be