Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

5 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen
ShowConcert van Harmonie De Broedermin Grobbendonk. De harmonie serveert een bruisende mix van muziek, beeld en licht in GC De Volle Vaart. U mag weer een afwisselend programma verwachten. Special guests : zangeres Emily Leysen en saxofonist Bjorn Verschoore Onder leiding van dirigent Luc Van Gorp. Presentatie: Stefan Laenen Tickets reserveren via www.debroedermin.be.
Meer info

Vijfde zangavond van het Sint-Ceciliakoor

Amusementsmuziek
Genieten van samenzang van oude bekende liederen. De teksten worden geprojecteerd en drankjes worden aan schappelijke prijzen geserveerd.
Meer info
Meer lezen

Novantanove Concert - 99e jaar

Amusementsmuziek
Concert ter gelegenheid van het 99 jarig bestaan van de muziekvereniging
Meer info
Meer lezen

Het Lage Landen Concert 2020

Amusementsmuziek
Wie onze fanfare al wat kent weet aan wat hij of zij zich mag verwachten: de mooiste fanfarestukken en de bekendste popnummers, o.a. Raymond Van Het Groenewoud, Marco Borsato, Rob De Nijs, Leafde, The Wagon Trail en nog veel meer, een bende muzikanten die er goesting in hebben en een gedreven dirigent Filip Meylemans die alles in goede banen leidt. Iedereen welkom!
Meer info

Halloweenconcert

Amusementsmuziek
Kom gezellig griezelen tijdens het concert van jeugdband JOLO en de Kon. Fanfare Sint-Pieter. Een leuke avond voor jong en oud.
1-5 van 5 resultaten