Advertentiewerving in samenwerking met de stad

Nieuwe infogids

De stad werkt samen met de uitgeverij Publi-Touch / InfoRegio aan een nieuwe onthaal- en informatiebrochure voor de stad Herentals. Deze brochure wordt aan al onze inwoners aangeboden. Nieuwe inwoners ontvangen bij hun inschrijving eveneens een exemplaar. De brochure bevat algemene informatie over het bestuur en de diensten van de stad Herentals. Hierdoor vormt de brochure een belangrijk instrument voor het wegwijs maken van de inwoners in onze stad.

Het stadsbestuur heeft de firma Publi-Touch / InfoRegio de toestemming gegeven om in het kader van deze infogids advertenties te werven bij de Herentalse ondernemers. De vertegenwoordiger van Publi-Touch is de heer Jef Claessens (gsm 0475-55 15 90, jef@inforegio.be). De heer Claessens kan zich identificeren via een brief van het stadsbestuur. Deze brief is een uniek exemplaar dat rechtstreeks aan de firma Publi-Touch / InfoRegio werd overgemaakt.

Bij twijfel over de goede bedoelingen van advertentiewervers mag u altijd contact opnemen met de dienst communicatie, info@herentals.be, tel. 014-28 50 50.