wonen en leven

banners

 
 
 
 
 
 

 

Politie

 

Alarmnummer 112

 
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week
 
Receptie

De receptiebalie van de lokale politie Neteland is de klok rond open. U kunt er terecht voor klachten, aangiften en informatie.
 
Interventie

De interventieploegen staan altijd paraat. Ze patrouilleren dag en nacht in uw buurt. Hebt u dringend politie nodig? Bel het nummer 101 en een interventieploeg komt u helpen.
 
Wijkwerking
 
De wijkwerking van de politie speelt een belangrijke rol in de verhouding tussen de inwoners, het stadsbestuur en de politie. De wijkinspecteur komt naar u toe en is zichtbaar aanwezig op straat. Zijn er problemen in uw buurt? Dan is de wijkinspecteur het eerste aanspreekpunt. Hij bemiddelt, informeert, doet opsporingen en vaststellingen en zoekt met de buurtbewoners naar een oplossing.
 
Bij het begin en einde van de schooltijden vindt u de wijkinspecteur terug op gevaarlijke kruispunten of in de buurt van scholen, waar hij het schoolverkeer in goede banen leidt en ervoor zorgt dat onze kinderen veilig op hun bestemming geraken.
 
Waar kunt u de wijkinspecteur bereiken?

U kunt de wijkagent gewoon op straat aanspreken of u kunt hem bereiken op het hoofdcommissariaat van de Lokale Politie Neteland (Molenvest 23 in Herentals) op het telefoonnummer 014-24 42 00.
 
Slachtofferbejegening

Als u het slachtoffer bent van een misdrijf of een gebeurtenis waardoor u overstuur bent of hulp nodig hebt, komen de mensen van het team slachtofferbejegening u opzoeken. Zij vangen u op, geven u informatie en zorgen ervoor dat u geholpen wordt.
 
Preventie

Inbraak in uw woning, diefstal van uw portefeuille, … Hoe kunt u dit voorkomen? Wilt u informatie over een buurtinformatienetwerk? Het preventieteam van de politie helpt u graag verder.
 
Recherche

De rechercheurs van de lokale politie Neteland onderzoeken strafbare feiten. Zij gaan na wat er gebeurd is, sporen de daders op en leveren ze over aan het gerecht.
 
Verkeer

Parkeer uw auto op de juiste manier, let op uw snelheid en houd u aan de verkeersregels, want het verkeersteam houdt een oogje in het zeil. Maar ook verkeersregelingen, begeleiding van fietsende schoolkinderen, verkeersopvoeding en nog vele andere verkeerstaken voeren ze met veel plezier uit.
 
Contact
 
Politiezone Neteland
Molenvest 23
2200 Herentals
tel. 014-24 42 00
info@politieneteland.be
www.politieneteland.be
 

Contact

Politiezone Neteland
Molenvest 23
2200 Herentals
tel. 014-24 42 00
 
Dringende noodhulp: 112

handige nummers

  • Politie 014-24 42 00
  • Brandweer 014-25 82 10
  • Apothekers 0903-99 000
  • Dokters 014-22 22 00
  • Tandartsen 090-33 99 69

uit in Herentals

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Inhoud syndiceren
design & implementation by e2e NV